Noi suntem TopBook

BMI Publishing este prezentă pe piaţa românească de carte din anul 2003, sub administrarea BMI Consult grup srl, ca furnizor de servicii de distribuţie de carte precum şi consultanţă în domeniul distribuţiei şi aprovizionării cu carte de specialitate. Clienţii noştri principali sunt în general firme de consultanţă şi formare profesională a adulţilor, în diferite specialităţi (MMM Consulting Int’L, Exelo, Evolutiv Consultans, Metasystem Coaching)
Începând din 2012, pentru a-şi creşte capacitatea de a răspunde cerinţelor clienţilor, BMI Publishing a început să desfăşoare activităţi de editare de cărţi şi materiale de curs în domenii ca management, marketing, vânzări, ştiinţe economice, leadership, educaţie, management de proiect, resurse umane, formare profesională, coaching etc.

image

Cunoaște-ne mai bine prin povestea interesantă a companiei noastre.

Magazinul nostru este mai mult decât un alt retailer online mediu. Vindem nu numai produse de calitate superioară, ci oferim clienților noștri o experiență de cumpărături online pozitivă. Uitați de lupta pentru a face totul dintr-o dată: creșterea afacerii.

Lorem Ipsum