Perspective cuantice in coachingul sistemic

45.00 lei TVA

Combinatia de capitole te poarta intr-o calatorie progresiva, transportand instruirea si supravegherea antrenorului pentru a fi pregatit pentru viitor pentru lumea anticipata a muncii de maine. Rafinamentele pentru practica se combina cu rationamentul persuasiv pentru co-crearea aplicatiilor sistemice sinergice care intaresc contributia coaching-ului in beneficiul societatii.

ISBN: 9786068038995 Categorii: , Autor:

Descriere

Perspective cuantice in coachingul sistemic – Autor Alain Cardon
Este o lectura obligatorie pentru toti antrenorii aflati in formare, precum si pentru mentorii, antrenorii si supraveghetorii de antrenori cu experienta, care se angajeaza sa foloseasca coachingul sistemic in munca lor si sa fie pregatiti sa raspunda nevoilor viitoare ale societatilor noastre.
Fara indoiala, coaching-ul este o forta spre bine, iar aceasta carte de Coaching Sistemic ne provoaca pe toti sa fim o forta si mai mare spre bine. Fie ca sunteti un individ, un antrenor de echipa sau un supervizor, prin temele explorate, prin intrebarile bine gandite puse impreuna cu studiile de caz, cartea ofera o oglinda provocatoare a practicilor noastre.
Perspectivele cuantice in Coachingul sistemic deschid cutia coaching-ului traditional pentru a ne arata o noua viziune si un rol nou pentru profesie. Alain Cardon pune apoi la dispozitie instrumentele, modelele si metoda pentru a face acest lucru real. Dintr-un loc de pasiune si scop, el provoaca toti coachi sa vada mai mult, sa fie mai mult si sa faca mai mult pentru indivizi, echipe, organizatii si planeta. Aceasta carte va va schimba orizontul si va va imbogati munca
De același autor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perspective cuantice in coachingul sistemic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *