Reduceri!

Răspunsul lor….DA

Prețul inițial a fost: 42.00 lei.Prețul curent este: 35.00 lei.

ISBN: 978-606-8038-18-6 Categorii: , Autor: , ,

Descriere

Negociere sau – Răspunsul lor …DA

Cartea de negociere a lui Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton a constituit încă de la prima apariție o revelație pentru toți cei care analizau procesele de negociere în general și procesele de vânzare în special, devenind, în scurt timp o lectură de referință.

Ne place sau nu, în fiecare zi negociem: negociem cu soțul sau soția, negociem cu copii, cu vecinii, cu colegii de serviciu, cu clienții, cu furnizorii sau cu șefii și fiecare dintre aceste întâlniri are povestea ei.

Meritul cărții este de a fi făcut deconstrucția structurilor care stau în spatele fiecarei situații și a le pune la loc într-o manieră ușor de citit și de folosit în interacțiunile zilnice, în negocieri, medieri și vânzări.

Concluzia celor trei este dezarmant de simplă: nu există un secret al negocierilor de succes, ci doar o analiză situațională atentă în care dacă ai identificat interesele partenerului de negociere, poți să ajungi la o poziție reciproc avantajoasă, construind bazele unei relații economice, politice sau interpersonale de durată.

Din aceeași colecție

Negocierea în avantaj

Un păun în țara pinguinilor

 

Informații suplimentare

Autor

R. Fisher, Wiliam Ury,B. Patton

Editură

BMI Publishing

Limba

română

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Răspunsul lor….DA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *