Reduceri!

Proiectarea și livrarea programelor de training

Prețul inițial a fost: 55.00 lei.Prețul curent este: 42.00 lei.

(O recenzie client)
ISBN: 978–973–1920–01–6 Categorii: , Autor:

Descriere

Proiectarea și livrarea programelor de training – David Simmonds

Proiectarea și livrarea programelor de training pune la dispoziția specialiștilor din domeniu cea mai mare parte a cunoștințelor fundamentale definite de Standardele Profesionale ale CIPD (The Chartered Institute of Personnel and Development).

Aceste cunoștințe intră în categoria clară și distinctă a „instruirii și învățării”, alături de altele patru:

• învățarea și dezvoltarea;• formarea managerială;• managementul învățării și cunoștințelor organizaționale;• managementul funcției de instruire-dezvoltare.

Cartea se adresează studenților care se pregătesc pentru a deveni specialiști în proiectarea și livrarea cursurilor de instruire din cadrul programului de dezvoltare profesională al CIPD. Există însă și alte categorii de persoane care pot găsi aici multe lucruri de folos:

• participanții din cadrul altor programe ale CIPD sau care vor să obțină calificarea Certificate in Training Practice de la CIPD;

• persoanele care urmează studii postuniversitare care au o componentă de management al resurselor umane sau de dezvoltare a resurselor umane,

• trainerii, profesioniștii de resurse umane, managerii și directorii executivi vor face multe descoperiri în această carte, descoperiri care le vor fi de folos.

Din aceeași colecție

Manualul trainerului profesionist

Tenacitatea mentala

Informații suplimentare

Autor

David Simmonds

Editură

Codecs

Limba

română

1 recenzie pentru Proiectarea și livrarea programelor de training

  1. Valentina Grecu

    Am cartea de la un curs TOT by MMM, nu credeam ca este asa de buna. Am avut suspiciuni la inceput cand am vazut cartea in pachetul de curs (inca un material de umplutura). Dar dupa ce o parcurgi te schimbi 180 de grade, 99,9% din carte se aplica in viata de zi cu zi.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *