Reduceri!

Tenacitatea Mentală

Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 46.00 lei.

(O recenzie client)
ISBN: 978-606-8038-29-2 Categorii: , , Autor: ,

Descriere

Tenacitatea mentală – Doug StrycharczykPeter Clough

Tenacitatea mentală. Cheia performanței, rezilienței și stării de bine. Tenacitatea mentală are legătură cu eficacitatea cu care acționează individul în fața stresului, cu răspunsul lui la provocări și presiuni. Înțelegerea acestui concept este esențială pentru îmbunătățirea performanței individuale și a organizației.

Discutând aplicarea conceptului de în lumea sportului, sănătății, educației, organizației etc., cartea prezintă clar și riguros modelul celor patru componente ale tenacității mentale, precum și sistemul de măsură folosit în evaluările individuale sau de grup — chestionarul MTQ48.

Sunt incluse mai multe studii de caz, ca și rezultatele unor experimente ce folosesc acest chestionar.

Adresându-se celor care se dedică îmbunătățirii, prin coaching sau mentoring, a performanțelor individuale sau colective, cartea oferă un ghid practic de aplicare a metodelor și tehnicilor menite să îmbunătățească radical capacitatea oamenilor de a-și valorifica experiențele în fața provocărilor, presiunilor și stresului.

Din aceeași colecție

Arta de a acționa

Mindful leadership coaching

Informații suplimentare

Autor

Doug Strycharczyk,Peter Clough

Editură

BMI Publishing

Limba

română

1 recenzie pentru Tenacitatea Mentală

  1. Silviu H

    Suntem capabili sa ne adaptam? sa supravietuim in diferitele medii in care ajungem sa traim, chiar si in cele mai ostile. Foarte explicita cartea. Exemplele sunt luate din viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *