Adevărata artă a unui master coach

40.00 lei

(O recenzie client)
ISBN: 978-606-92598-6-3 Categorii: , Autor:

Descriere

Information product

Această carte despre coaching, merge dincolo de simpla definitie a meseriei de coach, oferind o reflectie aprofundata asupra elementelor de baza pe care se sprijina practicarea ei curenta in context individual, de echipa sau de organizatie si reluand de la zero si lamurind mai tot ceea ce se spune adesea despre coaching.

Adevarata arta a unui Master-coach este in mod clar o carte de a doua generatie, abordand dimensiunile mai profunde ale profesiei. Nu este pentru incepatori, ne spune Alain Cardon, nu este despre “cum se face coachingul”, ci despre coaching ca fel de a fi. Nu este despre invatarea tehnicilor de coaching, ci despre esenta prezentei in coaching. Nu este doar despre obtinerea rezultatelor pentru client, ci despre crearea unui spatiu de coaching pentru devenire, pentru implinirea propriului potential. In esenta, in loc de metode, instrumente, tehnici si trucuri de coaching care trebuie deprinse de incepatori, aceasta carte se refera la arta minimalista, subtila, a unui master-coach.

De același autor

Analiza Tranzacțională

Coaching pentru echipele de directori

Detalii carte

De la Inceputul acestui secol, Alain Cardon este o figură proeminentă a comunităţii de coaching din România.

  • 239 pagini

Informații suplimentare

Țară

România

Număr pagini

239 pagini

Autor

Alain Cardon

Anul apariției

2015

Editură

BMI Publishing

Limba

română

1 recenzie pentru Adevărata artă a unui master coach

  1. Claudiu Juganaru

    În prezent mă pregătesc pentru a deveni coachi certificat și această carte este un instrument esențial pentru dezvoltarea abilităților.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *