Zona de disconfort

40.00 lei

(O recenzie client)
ISBN: 978-606-8038-41-4 Categorie: Autor: ,

Descriere

Marcia Reynolds –Zona de disconfort – Coaching la superlativ

Obiectivul cărții este de a vă împuternici cu toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a stăpâni conversațiile din Zona de Disconfort, astfel încât oamenii să aleagă să facă schimbări pe cont propriu.

Când lucrezi cu cineva despre care știi că este capabil să vadă noi posibilități și să obțină un succes mai mare, dar acesta este blocat într-o singură perspectivă și rezistă tuturor sugestiilor, o conversație în Zona de Disconfort este cea mai bună oportunitate pentru a-ți schimba părerea . Tehnicile servesc pentru a ajuta oamenii să-și restructureze gândirea în moduri mai productive, astfel încât creșterea să se autodirecționeze, ceea ce duce la schimbări de lungă durată.

Dr. Marcia Reynolds ne vorbește despre coaching, ea este fascinată de modul în care funcționează creierul uman, în special de lucrurile care declanșează sentimentele de conexiune, dedicare, posibilitate. Bazându-se pe rezultatele propriilor cercetări, ea îi ajută pe coachi și lideri să transforme conversațiile dificile cu oamenii lor în instrumente eficace de declanșare a unor schimbări în gândire.

Marcia a condus programe de training si executive-coaching in organizatii din 38 de tari si in universitati de top, inclusiv Harvard Kennedy School si Cornell University.

De același autor

Coach the Person, Not the Problem

Informații suplimentare

Autor

Marcia Reynolds

Editură

BMI Publishing

Limba

română

1 recenzie pentru Zona de disconfort

  1. Mihaela Ravan

    Am cunoscut-o pe Marcia la conferinta ICF. Cartea asta este de nelipsit din biblioteca unui coach.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *