Coaching transformațional – Însoțește omul nu problema

45.00 lei

ISBN: 978-606-8038-66-7 Categorii: , Autor:

Descriere

Coaching transformațional – Marcia Reynolds

Dr.Marcia Reynolds ia ceea ce poate părea descurajant atât pentru coachi în curs de dezvoltare, cât și pentru cei cu experiență și îl distilează la instrumente și cadre specifice care pot ridica o relație de coaching către transformare. Folosind trei obiceiuri mentale și cinci practici esențiale pentru investigarea reflexivă, coachi pot experimenta modul în care puterea prezenței noastre și a conexiunii noastre emoționale este mai puternică decât orice întrebări pe care le putem invoca.

TOȚI putem beneficia de înțelegerea modului în care ascultăm și a ceea ce spunem în continuare, ceea ce va transforma toate relațiile noastre.

Marcia creează o schimbare de paradigmă în lumea coachingului, care vă poate ajuta pe dvs. și clienții dvs. să nu cădeți în modele vechi și rezultate superficiale.

Spre deosebire de majoritatea cărților despre coaching care enumeră instrumente și tehnici, această carte vă învață cum să vă conectați și să comunicați cu clienții sau personalul dvs. într-un mod care încurajează și susține creșterea și dezvoltarea acestora.

De același autor

Zona de disconfort

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coaching transformațional – Însoțește omul nu problema”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *